IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 認證考試是個檢驗IT專業知識的認證考試。Goldmile-Infobiz是個能幫你快速通過IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 認證考試的網站。在您考試之前使用我們提供的針對性培訓和測試練習題和答案,短時間內你會有很大的收穫。 IIA的IIA-CIA-Part3熱門認證考試其實是一個技術專家考試, IIA的IIA-CIA-Part3熱門認證考試可以幫助和促進IT人員有一個優秀的IT職業生涯,有了好的職業生涯,當然你就可以為國家甚至企業創造源源不斷的利益,從而去促進國家經濟發展,如果所有的IT人員都這樣,那麼民富則國強。我們Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3熱門認證考試培訓資料可以幫助IT人員達到這一目的,保證100%獲得認證,如果需要思考,還不如果斷的做出決定,選擇我們Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3熱門認證考試培訓資料。 如果你使用了我們提供的培訓資料,您可以100%通過考試。
Certified Internal IIA-CIA-Part3 如果你有夢想就去捍衛它。
Certified Internal IIA-CIA-Part3熱門認證 - Business Knowledge for Internal Auditing 經過眾人多人的使用結果證明,Goldmile-Infobiz通過率高達100%,Goldmile-Infobiz是唯一適合你通過考試的方式,選擇了它,等於創建將了一個美好的未來。 現在,IIA的IIA-CIA-Part3 考試題庫考試就是一個非常受歡迎的考試。那麼,你也想拿到這個考試的認證資格嗎?那麼趕緊報名參加吧,Goldmile-Infobiz可以幫助你,所以不用擔心。
IIA的IIA-CIA-Part3熱門認證考試是IT行業之中既流行也非常重要的一個考試,我們準備了最優質的學習指南和最佳的線上服務,特意為IT專業人士提供捷徑,Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3熱門認證考題涵蓋了所有你需要知道的考試內容和答案,如果你通過我們Goldmile-Infobiz的考題模擬,你就知道這才是你千方百計想得到的東西,並且認為這樣才真的是為考試做準備的
IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 - 在IT行業工作的你肯定也在努力提高自己的技能吧。
在如今競爭激烈的IT行業中,通過了IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 認證考試是有很多好處的。因為有了IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 認證證書就可以提高收入。拿到了IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 認證證書的人往往要比沒有證書的同行工資高很多。可是IIA IIA-CIA-Part3熱門認證 認證考試不是很容易通過的,所以Goldmile-Infobiz是一個可以幫助你增長收入的網站.
如果你覺得準備IIA-CIA-Part3熱門認證考試很難,必須要用很多時間的話,那麼你最好用Goldmile-Infobiz的IIA-CIA-Part3熱門認證考古題作為你的工具。因為它可以幫你節省很多的時間。
IIA-CIA-Part3 PDF DEMO:
QUESTION NO: 1
All of the following are generally included in a cost-of-quality report except:
A. Warranty claims.
B. Design engineering.
C. Supplier evaluations.
D. Lost contribution margin.
Answer: D
Explanation:
A cost-of-quality report includes most costs related to quality, specifically the costs of prevention, appraisal, internal failure, and external failure.
11. Which of the following is not an appropriate measure of quality?
A. Market share.
B. Delivery performance.
C. Customer satisfaction.
D. Raw materials costs.
Answer: D
Explanation:
Emphasizing lower input costs may result in more defective output, and higher input costs may or may not reflect the procurement of better raw materials. Financial measures are thus mostly unsuitable for measuring quality.
12. One of the main reasons that implementation of a total quality management (TQM) program works better through the use of teams is:
A. Teams are more efficient and help an organization reduce its staffing.
B. Employee motivation is always higher for team members than for individual contributors.
C. Teams are a natural vehicle for sharing ideas, which leads to process improvement.
D. The use of teams eliminates the need for supervision, thereby allowing a company to reduce staffing.
Answer: C
Explanation:
TQM promotes teamwork by modifying or eliminating traditional (and rigid) vertical hierarchies and instead forming flexible groups of specialists. Quality circles, cross-functional teams, and self-managed teams are typical formats. Teams are an excellent means of encouraging the sharing of ideas and removing process improvement obstacles.
13. If a company is customer-centered, its customers are defined as:
A. Only people external to the company who have purchased something from the company.
B. Only people internal to the company who directly use its product.
C. Anyone external to the company and those internal who rely on its product to get their job done.
D. Everybody external to the company who is currently doing, or may in the future do, business with the company.
Answer: C
Explanation:
One of the principles of total quality management (TQM) is customer orientation, whether the customer is internal or external. An internal customer is a member of the organization who relies on another member's work to accomplish his/her task.
14. Management of a company is attempting to build a reputation as a world-class manufacturer of quality products. Which of the following measures would not be used by the firm to measure quality?
A. The percentage of shipments returned by customers because of poor quality.
B. The number of parts shipped per day.
C. The number of defective parts per million.
D. The percentage of products passing quality tests the firsttime
Answer: B
Explanation:
The number of parts shipped per day would most likely be used as a measure of the effectiveness and efficiency of shipping procedures, not the quality of the product. This measure does not consider how many of the parts are defective.
15. Quality costing is similar in service and manufacturing organizations. Nevertheless, the differences
between these organizations have certain implications for quality management. Thus,
A. Direct labor costs are usually a higher percentage of total costs in manufacturing organizations.
B. External failure costs are relatively greater in service organizations.
C. Quality improvements resulting in more efficient use of labor time are more likely to be accepted by employees in service organizations.
D. Poor service is less likely to result in loss of customers than a faulty product.
Answer: B
Explanation:
External failure costs arise when problems occur after delivery. They occur because products or services are nonconforming or otherwise do not satisfy customers. External failure costs in service enterprises are even more important than in manufacturing environments. Faulty goods sometimes maybe reworked or replaced to a customer's satisfaction, but poor service tends to result in a loss of customers.
16. A means of limiting production delays caused by equipment breakdown and repair is to:
A. Schedule production based on capacity planning.
B. Plan maintenance activity based on an analysis of equipment repair work orders.
C. Pre-authorize equipment maintenance and overtime pay.
D. Establish a preventive maintenance program for all production equipment.
Answer: D
Explanation:
A preventive maintenance program reduces equipment breakdowns and repairs.
17. Under a total quality management (TQM) approach,
A. Measurement occurs throughout the process, and errors are caught and corrected at the source.
B. Quality control is performed by highly trained inspectors at the end of the production process.
C. Upper management assumes the primary responsibility for the quality of the products and services.
D. A large number of suppliers are used in order to obtain the lowest possible prices.
Answer: A
Explanation:
TQM emphasizes quality as a basic organizational function. TQM is the continuous pursuit of quality in every aspect of organizational activities. One of the basic principles of TQM is doing it right the first time. Thus, errors should be caught and corrected at the source.
18. Which of the following is a key to successful total quality management (TQM)?
A. Training quality inspectors.
B. Focusing intensely on the customer.
C. Creating appropriate hierarchies to increase efficiency.
D. Establishing a well-defined quality standard, then focusing on meeting it.
Answer: B
Explanation:
TQM emphasizes satisfaction of customers, both internal and external. TQM considers the supplier's relationship with the customer, identifies customer needs, and recognizes that everyone in a process is at some time a customer or supplier of someone else, either inside or outside of the organization. Thus, TQM begins with external customer requirements, identifies internal customer-supplier relationships and requirements, and establishes requirements for external suppliers.
19. The four categories of costs associated with product quality costs are:
A. External failure, internal failure, prevention, and carrying.
B. External failure, internal failure, prevention, and appraisal.
C. External failure, internal failure, training, and appraisal.
D. Warranty, product liability, training, and appraisal.
Answer: B
Explanation:
Prevention costs are incurred to prevent defects. Appraisal costs are incurred to detect defective output during and after the production process. Internal failure costs are associated with defective output discovered before shipping. External failure costs are associated with defective output discovered after it has reached the customer.
20. Statistical quality control often involves the use of control charts whose basic purpose is to:
A. Determine when accounting control procedures are not working.
B. Control labor costs in production operations.
C. Detect performance trends away from normal operations.
D. Monitor internal control applications of information technology.
Answer: C
Explanation:
Statistical control charts are graphic aids for monitoring the status of any process subject to random variations. The chart consists of three horizontal lines plotted on a horizontal time scale. The vertical scale represents the appropriate quantitative measure. The center line represents the average range or overall mean for the process being controlled. The other two lines are the upper control limit and the lower control limit. The processes are measured periodically, and the values are plotted on the chart. If the value falls within the control limits, no action is taken. If the value falls outside the limits, the process is considered "out of control," and an investigation is made for possible corrective action. Another advantage of the chart is that it makes trends visible.
QUESTION NO: 2
Which of the following is not required by ISO 9000 standards?
A. Establishment of a quality management system.
B. Creation of an internal audit system.
C. Consistent high quality products.
D. Onsite inspections by a registrar.
Answer: C
Explanation:
ISO 9000 is a set of generic standards for establishing and maintaining a quality system within an entity. The standards provide no basis forjudging the quality of the end product. The marketplace makes this determination. The objective of ISO 9000 standards is to ensure consistent quality.
QUESTION NO: 3
Which statement best describes total quality management (TQM)?
A. TQM emphasizes reducing the cost of inspection.
B. TQM emphasizes better statistical quality control techniques.
C. TQM emphasizes doing each job right the first time.
D. TQM emphasizes encouraging cross-functional teamwork.
Answer: C
Explanation:
TQM establishes quality as an organizational objective and views it as a major component of the organization's service to its customers. It emphasizes employee training and commitment, productservice design and production, and customer service. Ordinarily, the quality of a product or service is as important to customers as cost and timeliness. Superior product quality is not merely the result of more inspection, better statistical quality control, and cross-functional teamwork.
Manufactures must make fundamental changes in the way they produce products and do each job right the first time.
QUESTION NO: 4
Which of the following is a characteristic of total quality management (TQM)?
A. Management by objectives.
B. On-the-job training by other workers.
C. Quality by final inspection.
D. Education and self-improvement.
Answer: D
Explanation:
TQM is the continuous pursuit of quality in every aspect of organizational activities. One of the means of achieving this is through employee training and empowerment.
QUESTION NO: 5
The use of teams in total quality management (TQM) is important because:
A. Well-managed teams can be highly creative and are able to address complex problems better than individuals can.
B. Teams are quicker to make decisions, thereby helping to reduce cycle time.
C. Employee motivation is higher for team members than for individual contributors.
D. The use of teams eliminates the need for supervision, thereby allowing a company to become leaner and more profitable.
Answer: A
Explanation:
Teams can use the diverse knowledge and skills of all team members. Employee involvement means training and empowering employees to harness their creativity for problem solving. Quality control circles are used to obtain input from employees and to locate the best perspective on problem solving.
如果您選擇購買Goldmile-Infobiz提供的培訓方案,我們能確定您100%通過您的第一次參加的IIA APMG-International ISO-IEC-27001-Foundation 認證考試。 Cisco 100-140-KR - 這是非常有價值的考試,肯定能幫助你實現你的願望。 IT測試和認證在當今這個競爭激烈的世界變得比以往任何時候都更重要,這些都意味著一個與眾不同的世界的未來,IIA的IBM C1000-200考試將是你職業生涯中的里程碑,並可能開掘到新的機遇,但你如何能通過IIA的IBM C1000-200考試?別擔心,幫助就在眼前,有了Goldmile-Infobiz就不用害怕,Goldmile-Infobiz IIA的IBM C1000-200考試的試題及答案是考試準備的先鋒。 IIA的Microsoft GH-100考古題包含了PDF電子檔和軟件版,還有在線測試引擎,全新收錄了Microsoft GH-100認證考試所有試題,并根據真實的考題變化而不斷變化,適合全球考生通用。 IIA的EPIC COG170考試認證是業界廣泛認可的IT認證,世界各地的人都喜歡IIA的EPIC COG170考試認證,這項認證可以強化自己的職業生涯,使自己更靠近成功。
Updated: May 27, 2022