IIA-CIA-Part3題庫資料 - Iia IIA-CIA-Part3認證題庫 & Business Knowledge For Internal Auditing - Goldmile-Infobiz

當我們第一次開始提供IIA的IIA-CIA-Part3題庫資料考試的問題及答案和考試模擬器,我們做夢也沒有想到,我們將做出的聲譽,我們現在要做的是我們難以置信的擔保形式,Goldmile-Infobiz的擔保,你會把你的IIA的IIA-CIA-Part3題庫資料考試用來嘗試我們IIA的IIA-CIA-Part3題庫資料培訓產品之一,這是正確的,合格率100%,我們能保證你的結果。 我們保證給你提供最優秀的參考資料讓你一次通過考試。為了永遠給你提供最好的IT認證考試的考古題,Goldmile-Infobiz一直在不斷提高考古題的品質,並且隨時根據最新的考試大綱更新考古題。 我們Goldmile-Infobiz網站在全球範圍內赫赫有名,因為它提供給IT行業的培訓資料適用性特別強,這是我們Goldmile-Infobiz的IT專家經過很長一段時間努力研究出來的成果。

Certified Internal IIA-CIA-Part3 你可以點擊Goldmile-Infobiz的網站下載考古題的demo。

Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3 - Business Knowledge for Internal Auditing題庫資料考試培訓資料是專門為IT人士量身定做的培訓資料,是為幫助他們順利通過考試的。 經過考試認證數據中心顯示,Goldmile-Infobiz提供最準確和最新的IT考試資料,幾乎包括所有的知識點,是最好的自學練習題,幫助您快速通過IIA-CIA-Part3 最新考證考試。期待成為擁有IIA-CIA-Part3 最新考證認證的專業人士嗎?想減少您的認證成本嗎?想通過IIA-CIA-Part3 最新考證考試嗎?如果你回答“是”,那趕緊來參加考試吧,我們為您提供涵蓋真實測試的題目和答案的試題。

Goldmile-Infobiz是一家專業的網站,它給每位元考生提供優質的服務,包括售前服務和售後服務兩種,如果你需要我們Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3題庫資料考試培訓資料,你可以先使用我們的免費試用的部分考題及答案,看看適不適合你,這樣你可以親自檢查了我們Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3題庫資料考試培訓資料的品質,再決定購買使用。假如你很不幸的沒通過,我們將退還你購買的全部費用,並提供一年的免費更新,直到你通過為止。

你可以選擇參加最近很有人氣的IIA的IIA IIA-CIA-Part3題庫資料認證考試。

我們Goldmile-Infobiz有龐大的IT精英團隊,會準確的迅速的為您提供IIA IIA-CIA-Part3題庫資料认证考試材料,也會及時的為IIA IIA-CIA-Part3題庫資料認證考試相關考試練習題和答案提供更新及裝訂,而且我們Goldmile-Infobiz也在很多認證行業中得到了很高的聲譽。雖然通過IIA IIA-CIA-Part3題庫資料認證考試的機率很小,但Goldmile-Infobiz的可靠性可以保證你能通過這個機率小的考試。

你購買了考古題以後還可以得到一年的免費更新服務,一年之內,只要你想更新你擁有的資料,那麼你就可以得到最新版。Goldmile-Infobiz盡最大努力給你提供最大的方便。

IIA-CIA-Part3 PDF DEMO:

QUESTION NO: 1
All of the following are generally included in a cost-of-quality report except:
A. Warranty claims.
B. Design engineering.
C. Supplier evaluations.
D. Lost contribution margin.
Answer: D
Explanation:
A cost-of-quality report includes most costs related to quality, specifically the costs of prevention, appraisal, internal failure, and external failure.
11. Which of the following is not an appropriate measure of quality?
A. Market share.
B. Delivery performance.
C. Customer satisfaction.
D. Raw materials costs.
Answer: D
Explanation:
Emphasizing lower input costs may result in more defective output, and higher input costs may or may not reflect the procurement of better raw materials. Financial measures are thus mostly unsuitable for measuring quality.
12. One of the main reasons that implementation of a total quality management (TQM) program works better through the use of teams is:
A. Teams are more efficient and help an organization reduce its staffing.
B. Employee motivation is always higher for team members than for individual contributors.
C. Teams are a natural vehicle for sharing ideas, which leads to process improvement.
D. The use of teams eliminates the need for supervision, thereby allowing a company to reduce staffing.
Answer: C
Explanation:
TQM promotes teamwork by modifying or eliminating traditional (and rigid) vertical hierarchies and instead forming flexible groups of specialists. Quality circles, cross-functional teams, and self-managed teams are typical formats. Teams are an excellent means of encouraging the sharing of ideas and removing process improvement obstacles.
13. If a company is customer-centered, its customers are defined as:
A. Only people external to the company who have purchased something from the company.
B. Only people internal to the company who directly use its product.
C. Anyone external to the company and those internal who rely on its product to get their job done.
D. Everybody external to the company who is currently doing, or may in the future do, business with the company.
Answer: C
Explanation:
One of the principles of total quality management (TQM) is customer orientation, whether the customer is internal or external. An internal customer is a member of the organization who relies on another member's work to accomplish his/her task.
14. Management of a company is attempting to build a reputation as a world-class manufacturer of quality products. Which of the following measures would not be used by the firm to measure quality?
A. The percentage of shipments returned by customers because of poor quality.
B. The number of parts shipped per day.
C. The number of defective parts per million.
D. The percentage of products passing quality tests the firsttime
Answer: B
Explanation:
The number of parts shipped per day would most likely be used as a measure of the effectiveness and efficiency of shipping procedures, not the quality of the product. This measure does not consider how many of the parts are defective.
15. Quality costing is similar in service and manufacturing organizations. Nevertheless, the differences
between these organizations have certain implications for quality management. Thus,
A. Direct labor costs are usually a higher percentage of total costs in manufacturing organizations.
B. External failure costs are relatively greater in service organizations.
C. Quality improvements resulting in more efficient use of labor time are more likely to be accepted by employees in service organizations.
D. Poor service is less likely to result in loss of customers than a faulty product.
Answer: B
Explanation:
External failure costs arise when problems occur after delivery. They occur because products or services are nonconforming or otherwise do not satisfy customers. External failure costs in service enterprises are even more important than in manufacturing environments. Faulty goods sometimes maybe reworked or replaced to a customer's satisfaction, but poor service tends to result in a loss of customers.
16. A means of limiting production delays caused by equipment breakdown and repair is to:
A. Schedule production based on capacity planning.
B. Plan maintenance activity based on an analysis of equipment repair work orders.
C. Pre-authorize equipment maintenance and overtime pay.
D. Establish a preventive maintenance program for all production equipment.
Answer: D
Explanation:
A preventive maintenance program reduces equipment breakdowns and repairs.
17. Under a total quality management (TQM) approach,
A. Measurement occurs throughout the process, and errors are caught and corrected at the source.
B. Quality control is performed by highly trained inspectors at the end of the production process.
C. Upper management assumes the primary responsibility for the quality of the products and services.
D. A large number of suppliers are used in order to obtain the lowest possible prices.
Answer: A
Explanation:
TQM emphasizes quality as a basic organizational function. TQM is the continuous pursuit of quality in every aspect of organizational activities. One of the basic principles of TQM is doing it right the first time. Thus, errors should be caught and corrected at the source.
18. Which of the following is a key to successful total quality management (TQM)?
A. Training quality inspectors.
B. Focusing intensely on the customer.
C. Creating appropriate hierarchies to increase efficiency.
D. Establishing a well-defined quality standard, then focusing on meeting it.
Answer: B
Explanation:
TQM emphasizes satisfaction of customers, both internal and external. TQM considers the supplier's relationship with the customer, identifies customer needs, and recognizes that everyone in a process is at some time a customer or supplier of someone else, either inside or outside of the organization. Thus, TQM begins with external customer requirements, identifies internal customer-supplier relationships and requirements, and establishes requirements for external suppliers.
19. The four categories of costs associated with product quality costs are:
A. External failure, internal failure, prevention, and carrying.
B. External failure, internal failure, prevention, and appraisal.
C. External failure, internal failure, training, and appraisal.
D. Warranty, product liability, training, and appraisal.
Answer: B
Explanation:
Prevention costs are incurred to prevent defects. Appraisal costs are incurred to detect defective output during and after the production process. Internal failure costs are associated with defective output discovered before shipping. External failure costs are associated with defective output discovered after it has reached the customer.
20. Statistical quality control often involves the use of control charts whose basic purpose is to:
A. Determine when accounting control procedures are not working.
B. Control labor costs in production operations.
C. Detect performance trends away from normal operations.
D. Monitor internal control applications of information technology.
Answer: C
Explanation:
Statistical control charts are graphic aids for monitoring the status of any process subject to random variations. The chart consists of three horizontal lines plotted on a horizontal time scale. The vertical scale represents the appropriate quantitative measure. The center line represents the average range or overall mean for the process being controlled. The other two lines are the upper control limit and the lower control limit. The processes are measured periodically, and the values are plotted on the chart. If the value falls within the control limits, no action is taken. If the value falls outside the limits, the process is considered "out of control," and an investigation is made for possible corrective action. Another advantage of the chart is that it makes trends visible.

QUESTION NO: 2
Which of the following is not required by ISO 9000 standards?
A. Establishment of a quality management system.
B. Creation of an internal audit system.
C. Consistent high quality products.
D. Onsite inspections by a registrar.
Answer: C
Explanation:
ISO 9000 is a set of generic standards for establishing and maintaining a quality system within an entity. The standards provide no basis forjudging the quality of the end product. The marketplace makes this determination. The objective of ISO 9000 standards is to ensure consistent quality.

QUESTION NO: 3
Which statement best describes total quality management (TQM)?
A. TQM emphasizes reducing the cost of inspection.
B. TQM emphasizes better statistical quality control techniques.
C. TQM emphasizes doing each job right the first time.
D. TQM emphasizes encouraging cross-functional teamwork.
Answer: C
Explanation:
TQM establishes quality as an organizational objective and views it as a major component of the organization's service to its customers. It emphasizes employee training and commitment, productservice design and production, and customer service. Ordinarily, the quality of a product or service is as important to customers as cost and timeliness. Superior product quality is not merely the result of more inspection, better statistical quality control, and cross-functional teamwork.
Manufactures must make fundamental changes in the way they produce products and do each job right the first time.

QUESTION NO: 4
Which of the following is a characteristic of total quality management (TQM)?
A. Management by objectives.
B. On-the-job training by other workers.
C. Quality by final inspection.
D. Education and self-improvement.
Answer: D
Explanation:
TQM is the continuous pursuit of quality in every aspect of organizational activities. One of the means of achieving this is through employee training and empowerment.

QUESTION NO: 5
The use of teams in total quality management (TQM) is important because:
A. Well-managed teams can be highly creative and are able to address complex problems better than individuals can.
B. Teams are quicker to make decisions, thereby helping to reduce cycle time.
C. Employee motivation is higher for team members than for individual contributors.
D. The use of teams eliminates the need for supervision, thereby allowing a company to become leaner and more profitable.
Answer: A
Explanation:
Teams can use the diverse knowledge and skills of all team members. Employee involvement means training and empowering employees to harness their creativity for problem solving. Quality control circles are used to obtain input from employees and to locate the best perspective on problem solving.

PMI PMP - 如果你在其他網站也看到了可以提供相關資料,你可以繼續往下看,你會發現其實資料主要來源於Goldmile-Infobiz,而且Goldmile-Infobiz提供的資料最全面,而且更新得最快。 希望成為擁有Cisco 300-815認證的IT專業人士嗎?想減少獲得Cisco 300-815認證的成本嗎?想通過所有的IIA認證嗎?如果“是”,Goldmile-Infobiz是考生最明智的選擇,為您提供涵蓋最新認證考試問題的最佳題庫學習資料。 CIPS L4M4 - 很多曾經參加IT專業相關認證考試的人都是通過我們的Goldmile-Infobiz提供的測試練習題和答案考過的,因此Goldmile-Infobiz在IT行業中得到了很高的聲譽。 SAP C-S4CPB-2508 - 我們的Goldmile-Infobiz是一個為多種IT認證考試的人提供準確的考試材料的專業網站。 IBM C1000-182 - Goldmile-Infobiz是個可以滿足很多客戶的需求的網站。

Updated: May 27, 2022