由於你的夢想很高,你可以找到很多幫助你準備的材料。我們Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考試認證考古題,可以幫助你實現你的理想,我們Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考試是由高度認證的IT專業人士在該領域的經驗的集合與創新,我們的產品將讓你嘗試所有可能的問題,我們可以給你保證,確保考生得到深入探討問題00%真實的答案。 在你的職業生涯中,你正面臨著挑戰嗎?你想提高自己的技能更好地向別人證明你自己嗎?你想得到更多的機會晉升嗎?那麼快報名參加IT認證考試獲得認證資格吧。IIA的認證考試是IT領域很重要的考試之一,如果獲得IIA的認證資格,那麼你就可以得到很大的幫助。 Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考試培訓資料是由考生在類比的情況下學習,你可以控制題型和一些問題以及每個測試的時間,在Goldmile-Infobiz網站裏,你可以沒有壓力和焦慮來準備考試,同時也可以避免一些常見的錯誤,這樣你會獲得信心,在實際測試時能重複你的經驗,你將涵蓋各個領域和類別的微軟技術,幫助你成功的獲得認證。
Certified Internal IIA-CIA-Part3 在IT行業工作的你肯定也在努力提高自己的技能吧。
在如今競爭激烈的IT行業中,通過了IIA IIA-CIA-Part3 - Business Knowledge for Internal Auditing測試題庫 認證考試是有很多好處的。 Goldmile-Infobiz的最新 IIA-CIA-Part3 試題考古題不僅可以幫你節省時間,更重要的是,它可以保證你通過考試。再沒有比這個資料更好的工具了。
如果您選擇購買Goldmile-Infobiz提供的培訓方案,我們能確定您100%通過您的第一次參加的IIA IIA-CIA-Part3測試題庫 認證考試。如果你考試失敗,我們會全額退款。
IIA IIA-CIA-Part3測試題庫 - 這是非常有價值的考試,肯定能幫助你實現你的願望。
IT測試和認證在當今這個競爭激烈的世界變得比以往任何時候都更重要,這些都意味著一個與眾不同的世界的未來,IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考試將是你職業生涯中的里程碑,並可能開掘到新的機遇,但你如何能通過IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考試?別擔心,幫助就在眼前,有了Goldmile-Infobiz就不用害怕,Goldmile-Infobiz IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考試的試題及答案是考試準備的先鋒。
IIA的IIA-CIA-Part3測試題庫考古題包含了PDF電子檔和軟件版,還有在線測試引擎,全新收錄了IIA-CIA-Part3測試題庫認證考試所有試題,并根據真實的考題變化而不斷變化,適合全球考生通用。我們保證IIA-CIA-Part3測試題庫考古題的品質,百分之百通過考試,對于購買我們網站IIA-CIA-Part3測試題庫題庫的客戶,還可以享受一年更新服務。
IIA-CIA-Part3 PDF DEMO:
QUESTION NO: 1
All of the following are generally included in a cost-of-quality report except:
A. Warranty claims.
B. Design engineering.
C. Supplier evaluations.
D. Lost contribution margin.
Answer: D
Explanation:
A cost-of-quality report includes most costs related to quality, specifically the costs of prevention, appraisal, internal failure, and external failure.
11. Which of the following is not an appropriate measure of quality?
A. Market share.
B. Delivery performance.
C. Customer satisfaction.
D. Raw materials costs.
Answer: D
Explanation:
Emphasizing lower input costs may result in more defective output, and higher input costs may or may not reflect the procurement of better raw materials. Financial measures are thus mostly unsuitable for measuring quality.
12. One of the main reasons that implementation of a total quality management (TQM) program works better through the use of teams is:
A. Teams are more efficient and help an organization reduce its staffing.
B. Employee motivation is always higher for team members than for individual contributors.
C. Teams are a natural vehicle for sharing ideas, which leads to process improvement.
D. The use of teams eliminates the need for supervision, thereby allowing a company to reduce staffing.
Answer: C
Explanation:
TQM promotes teamwork by modifying or eliminating traditional (and rigid) vertical hierarchies and instead forming flexible groups of specialists. Quality circles, cross-functional teams, and self-managed teams are typical formats. Teams are an excellent means of encouraging the sharing of ideas and removing process improvement obstacles.
13. If a company is customer-centered, its customers are defined as:
A. Only people external to the company who have purchased something from the company.
B. Only people internal to the company who directly use its product.
C. Anyone external to the company and those internal who rely on its product to get their job done.
D. Everybody external to the company who is currently doing, or may in the future do, business with the company.
Answer: C
Explanation:
One of the principles of total quality management (TQM) is customer orientation, whether the customer is internal or external. An internal customer is a member of the organization who relies on another member's work to accomplish his/her task.
14. Management of a company is attempting to build a reputation as a world-class manufacturer of quality products. Which of the following measures would not be used by the firm to measure quality?
A. The percentage of shipments returned by customers because of poor quality.
B. The number of parts shipped per day.
C. The number of defective parts per million.
D. The percentage of products passing quality tests the firsttime
Answer: B
Explanation:
The number of parts shipped per day would most likely be used as a measure of the effectiveness and efficiency of shipping procedures, not the quality of the product. This measure does not consider how many of the parts are defective.
15. Quality costing is similar in service and manufacturing organizations. Nevertheless, the differences
between these organizations have certain implications for quality management. Thus,
A. Direct labor costs are usually a higher percentage of total costs in manufacturing organizations.
B. External failure costs are relatively greater in service organizations.
C. Quality improvements resulting in more efficient use of labor time are more likely to be accepted by employees in service organizations.
D. Poor service is less likely to result in loss of customers than a faulty product.
Answer: B
Explanation:
External failure costs arise when problems occur after delivery. They occur because products or services are nonconforming or otherwise do not satisfy customers. External failure costs in service enterprises are even more important than in manufacturing environments. Faulty goods sometimes maybe reworked or replaced to a customer's satisfaction, but poor service tends to result in a loss of customers.
16. A means of limiting production delays caused by equipment breakdown and repair is to:
A. Schedule production based on capacity planning.
B. Plan maintenance activity based on an analysis of equipment repair work orders.
C. Pre-authorize equipment maintenance and overtime pay.
D. Establish a preventive maintenance program for all production equipment.
Answer: D
Explanation:
A preventive maintenance program reduces equipment breakdowns and repairs.
17. Under a total quality management (TQM) approach,
A. Measurement occurs throughout the process, and errors are caught and corrected at the source.
B. Quality control is performed by highly trained inspectors at the end of the production process.
C. Upper management assumes the primary responsibility for the quality of the products and services.
D. A large number of suppliers are used in order to obtain the lowest possible prices.
Answer: A
Explanation:
TQM emphasizes quality as a basic organizational function. TQM is the continuous pursuit of quality in every aspect of organizational activities. One of the basic principles of TQM is doing it right the first time. Thus, errors should be caught and corrected at the source.
18. Which of the following is a key to successful total quality management (TQM)?
A. Training quality inspectors.
B. Focusing intensely on the customer.
C. Creating appropriate hierarchies to increase efficiency.
D. Establishing a well-defined quality standard, then focusing on meeting it.
Answer: B
Explanation:
TQM emphasizes satisfaction of customers, both internal and external. TQM considers the supplier's relationship with the customer, identifies customer needs, and recognizes that everyone in a process is at some time a customer or supplier of someone else, either inside or outside of the organization. Thus, TQM begins with external customer requirements, identifies internal customer-supplier relationships and requirements, and establishes requirements for external suppliers.
19. The four categories of costs associated with product quality costs are:
A. External failure, internal failure, prevention, and carrying.
B. External failure, internal failure, prevention, and appraisal.
C. External failure, internal failure, training, and appraisal.
D. Warranty, product liability, training, and appraisal.
Answer: B
Explanation:
Prevention costs are incurred to prevent defects. Appraisal costs are incurred to detect defective output during and after the production process. Internal failure costs are associated with defective output discovered before shipping. External failure costs are associated with defective output discovered after it has reached the customer.
20. Statistical quality control often involves the use of control charts whose basic purpose is to:
A. Determine when accounting control procedures are not working.
B. Control labor costs in production operations.
C. Detect performance trends away from normal operations.
D. Monitor internal control applications of information technology.
Answer: C
Explanation:
Statistical control charts are graphic aids for monitoring the status of any process subject to random variations. The chart consists of three horizontal lines plotted on a horizontal time scale. The vertical scale represents the appropriate quantitative measure. The center line represents the average range or overall mean for the process being controlled. The other two lines are the upper control limit and the lower control limit. The processes are measured periodically, and the values are plotted on the chart. If the value falls within the control limits, no action is taken. If the value falls outside the limits, the process is considered "out of control," and an investigation is made for possible corrective action. Another advantage of the chart is that it makes trends visible.
QUESTION NO: 2
Which of the following is not required by ISO 9000 standards?
A. Establishment of a quality management system.
B. Creation of an internal audit system.
C. Consistent high quality products.
D. Onsite inspections by a registrar.
Answer: C
Explanation:
ISO 9000 is a set of generic standards for establishing and maintaining a quality system within an entity. The standards provide no basis forjudging the quality of the end product. The marketplace makes this determination. The objective of ISO 9000 standards is to ensure consistent quality.
QUESTION NO: 3
Which statement best describes total quality management (TQM)?
A. TQM emphasizes reducing the cost of inspection.
B. TQM emphasizes better statistical quality control techniques.
C. TQM emphasizes doing each job right the first time.
D. TQM emphasizes encouraging cross-functional teamwork.
Answer: C
Explanation:
TQM establishes quality as an organizational objective and views it as a major component of the organization's service to its customers. It emphasizes employee training and commitment, productservice design and production, and customer service. Ordinarily, the quality of a product or service is as important to customers as cost and timeliness. Superior product quality is not merely the result of more inspection, better statistical quality control, and cross-functional teamwork.
Manufactures must make fundamental changes in the way they produce products and do each job right the first time.
QUESTION NO: 4
Which of the following is a characteristic of total quality management (TQM)?
A. Management by objectives.
B. On-the-job training by other workers.
C. Quality by final inspection.
D. Education and self-improvement.
Answer: D
Explanation:
TQM is the continuous pursuit of quality in every aspect of organizational activities. One of the means of achieving this is through employee training and empowerment.
QUESTION NO: 5
The use of teams in total quality management (TQM) is important because:
A. Well-managed teams can be highly creative and are able to address complex problems better than individuals can.
B. Teams are quicker to make decisions, thereby helping to reduce cycle time.
C. Employee motivation is higher for team members than for individual contributors.
D. The use of teams eliminates the need for supervision, thereby allowing a company to become leaner and more profitable.
Answer: A
Explanation:
Teams can use the diverse knowledge and skills of all team members. Employee involvement means training and empowering employees to harness their creativity for problem solving. Quality control circles are used to obtain input from employees and to locate the best perspective on problem solving.
IIA的GIAC GCIH考試認證是業界廣泛認可的IT認證,世界各地的人都喜歡IIA的GIAC GCIH考試認證,這項認證可以強化自己的職業生涯,使自己更靠近成功。 而Goldmile-Infobiz網站的最新版的考古題就確保您通過此認證,HP HPE3-CL02題庫是由多位專業的資深講師研究而來,成就您的夢想! Cisco 200-301 - 有了目標就要勇敢的去實現。 我們Goldmile-Infobiz 100%保證你通過IIA Cisco 350-901認證考試 Fortinet FCP_FAC_AD-6.5 - 上帝是很公平的,每個人都是不完美的。
Updated: May 27, 2022